Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.

Tipi Tenten van Blitsr - Blog

Een Tipi tent in elkaar zetten? Zo gepiept in 5 stappen!

Een Tipi tent in elkaar zetten? Zo gepiept in 5 stappen!

Daar is hij dan, jouw mooie tipi tent van Blitsr! Netjes afgeleverd door de bezorger en klaar om uitgepakt te worden. Of misschien heb je er nog geen, maar ben je van plan snel over te gaan tot de aanschaf van zo’n gave tent. 

Voor iedereen die al gelukkige bezitter is van onze tipi, is de volgende stap nu om deze klaar voor gebruik te maken. Je kind wil er zo snel mogelijk mee gaan spelen, dus de tipi tent in elkaar zetten heeft nu hoge prioriteit voor ze. Gelukkig is het niet heel moeilijk om onze tipi tenten op te bouwen. 

We laten je hieronder zien hoe je dit snel kan doen en geven je nog enkele leuke tips voor het in elkaar zetten. We leveren natuurlijk ook een gebruiksaanwijzing bij onze tipi tenten, maar in dit artikel vind je ook alles wat je nodig hebt. Succes met opbouwen!
Tipi tent voor je kind kopen: 10 Tips waar je op moet letten

Tipi tent voor je kind kopen: 10 Tips waar je op moet letten

Een tipi tent aanschaffen voor je kind is natuurlijk superleuk. Deze van de wigwam afgeleide kindertent is weer helemaal in opkomst. Je kinderen gaan er waarschijnlijk dol op zijn, maar op welke dingen moet je letten bij het kopen ervan? We gaan het in dit artikel uitgebreid behandelen. 

Er zijn namelijk een stuk of wat aandachtspuntjes bij het kopen van een tipi tent voor je kind. Neem even de tijd om ze goed door te nemen. Zo maak je de beste keuze bij het aanschaffen van een leuke tipi kindertent. 

Hieronder vind je onze 10 tips om je goed op weg te helpen, lees je snel verder?
Een tipi tent maken: waar moet je op letten?

Een tipi tent maken: waar moet je op letten?

Tipi tenten zijn weer helemaal hip en kinderen zijn er gek op. De indianentent combineert spannende avonturen, met een leuk eigen plekje voor je kind. Want naast alle leuke activiteiten die ze ermee beleven kunnen ze er ook een boek in openslaan, even uitrusten of met broers en zussen spelen. 

Op het moment dat je ziet hoeveel lol er voor je kinderen te halen valt, is de keuze snel gemaakt. Zo zullen veel ouders even rondkijken naar een geschikt model en kunnen kinderen er snel mee spelen. Maar wellicht wil je zelf wel een mooie tipi tent maken. 

Het is natuurlijk wel even uitdokteren hoe je zo’n tipi tent dan moet maken. Wat heb je allemaal nodig? Welke materialen, kleuren en maten ga je gebruiken? Waar koop je alle benodigdheden? In dit artikel zal je ontdekken of zelf een tipi tent maken wel of niet iets voor jou is.
Een indianentent maken? Bekijk hier hoe!

Een indianentent maken? Bekijk hier hoe!

Indianententen zijn weer helemaal in, kinderen zijn er dol op en ouders zijn er steeds vaker naar op zoek. Je hebt de keuze om zo’n mooie indianentent te kopen …maar je kan hem natuurlijk ook zelf maken. Er zijn genoeg ouders die wat mooie stof en materialen bij elkaars sprokkelen waarna ze met frisse moed aan dit avontuur beginnen. 

Een indianentent maken doe je echter wel het beste met een duidelijke handleiding, anders kan het nog wel eens lelijk misgaan. Het is belangrijk dat alles klopt en je kind ook veilig in en om de tent kan spelen. Verder zijn de materiaalsoorten belangrijk en heb je ook een aantal gereedschappen nodig. 

We gaan je daarom in dit artikel laten zien hoe je, op een vrij eenvoudige manier, een indianentent zelf maken tot een succesvol einde brengt. In het 5-stappenplan hieronder ontdek je hoe het werkt. Ben je er klaar voor?
Speeltent voor een kind vanaf 3 jaar: speelplezier voor iedereen!

Speeltent voor een kind vanaf 3 jaar: speelplezier voor iedereen!

Er hangt altijd iets spannends in de lucht voor kinderen bij het ontdekken van een speeltent. Ze vinden het maar wat leuk om ermee te spelen, zich te verstoppen of er met andere kinderen te babbelen. Speeltenten zijn hiermeedus een heel populair onderdeel van hun speelplezier.
Tipi Tent voor kinderen - 10 Tips bij aanschaf!

Tipi Tent voor kinderen - 10 Tips bij aanschaf!

De tipi tent is weer in opkomst! Het leuke speeltentje voor kinderen is een variatie op de wigwam en zorgt voor eindeloos speelplezier.