Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.

Tipi Tenten van Blitsr - Blog

Kindertent voor buiten: leuke speelplek voor kinderen!

Kindertent voor buiten: leuke speelplek voor kinderen!

Ze zijn weer helemaal in opmars, de kindertenten! Het plezier dat kinderen aan deze tenten beleven is echt onbetaalbaar. Je kroost kan lekker spelen, fantasie de vrije loop ermee laten en kindertenten zijn een ook positief element in hun groei en ontwikkeling. 

Hoewel de populaire kindertenten binnen kunnen worden gebruikt, is de optie om jouw kindertent buiten te zetten nog veel leuker! 

We gaan je hieronder laten zien welke kindertenten buiten kunnen worden gebruikt, verschillen tussen maken of kopen en de redenen waarom een kindertent in de buitenlucht zetten zo fantastisch is …lees snel verder om dit allemaal te ontdekken.
Kindertent kopen: Voor ultiem speelplezier!

Kindertent kopen: Voor ultiem speelplezier!

Heb je het al gehoord? Kindertenten, en met name de tipi speeltenten, zijn weer helemaal in. Het verwezenlijken van zo’n leuke speelplek zal voor veel plezier zorgen, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van je kind. Er zijn tal van redenen waarom je de behoefte naar kindertenten ziet toenemen. 

Nu zijn er natuurlijk veel verschillende variaties van de kindertent. Bij de aanschaf ervan zal je daarom ook op een aantal dingen moeten letten, voor het maken van de juiste keuze. Je wilt immers het allerbeste voor je kind. 

We gaan je in dit artikel helpen te bepalen welke kindertent het beste bij jouw telg past. Verder zetten we alle voordelen ervan ook voor je op een rijtje. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en waarom eigenlijk alle ouders een speeltent voor hun kinderen zouden moeten aanschaffen. Ben je al benieuwd, lees dan snel verder …en wordt wegwijs in de wondere wereld van de kindertent. 
Kindertent maken op een makkelijke manier? Check it out!

Kindertent maken op een makkelijke manier? Check it out!

Ga je voor zo’n leuke kindertent voor je zoon of dochter, is het een logische stap er een te kopen. Je hebt tegenwoordig veel leuke kindertenten in allerlei prachtige designs, kleuren en modellen. Ze kunnen er, nadat je deze hebt aangeschaft, snel mee spelen en veel kinderen zijn er gek op. 

Maar voor de knutselende ouders onder ons is zelf een kindertent maken natuurlijk ook heel leuk. Je hebt hiervoor verschillende stappenplannetjes die elke keer weer een andere kindertent opleveren. Het kost uiteraard wel wat meer bloed, zweet en tranen …maar dan heb je wel een leuke eigen gemaakte kindertent. 

We gaan je daarom hieronder laten zien hoe jij makkelijk een kindertent maakt in 5 stappen. Hiervoor zijn een aantal dingen nodig, waarvan we even netjes een opsomming maken. Vervolgens zullen we je stap voor stap laten zien hoe je op een eenvoudige manier alles kunt verwezenlijken.