Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.

Tipi Tenten van Blitsr - Blog

Indianentent kopen? Bekijk hier 8 tips voor aanschaf!

Indianentent kopen? Bekijk hier 8 tips voor aanschaf!

Het mag duidelijk zijn dat speeltenten razend populair zijn onder kinderen. Ze kunnen er samen met andere kinderen volop mee spelen, boost hun ontwikkeling en kunnen zich er terugtrekken na avonturen voor wat ontspanning. De reden dat veel mensen een indianentent kopen is vanwege het speciale karakter van deze bijzonder leuke tent, wat veel kinderen maar wat interessant vinden en waardoor hij zeer gewild is. 

Maar misschien ben je wel nieuw op het gebied van indianententen, wigwams, tipi’s of andere benamingen die ervoor worden gegeven. We gaan je wat meer wegwijs maken in de wondere wereld van deze spannende tent. En doen dit aan de hand van een aantal praktische tips bij de aanschaf ervan. 

Ben je benieuwd waar je op moet letten, kijk dan hieronder snel verder!
Een indianentent maken? Bekijk hier hoe!

Een indianentent maken? Bekijk hier hoe!

Indianententen zijn weer helemaal in, kinderen zijn er dol op en ouders zijn er steeds vaker naar op zoek. Je hebt de keuze om zo’n mooie indianentent te kopen …maar je kan hem natuurlijk ook zelf maken. Er zijn genoeg ouders die wat mooie stof en materialen bij elkaars sprokkelen waarna ze met frisse moed aan dit avontuur beginnen. 

Een indianentent maken doe je echter wel het beste met een duidelijke handleiding, anders kan het nog wel eens lelijk misgaan. Het is belangrijk dat alles klopt en je kind ook veilig in en om de tent kan spelen. Verder zijn de materiaalsoorten belangrijk en heb je ook een aantal gereedschappen nodig. 

We gaan je daarom in dit artikel laten zien hoe je, op een vrij eenvoudige manier, een indianentent zelf maken tot een succesvol einde brengt. In het 5-stappenplan hieronder ontdek je hoe het werkt. Ben je er klaar voor?
Speeltent voor een kind vanaf 3 jaar: speelplezier voor iedereen!

Speeltent voor een kind vanaf 3 jaar: speelplezier voor iedereen!

Er hangt altijd iets spannends in de lucht voor kinderen bij het ontdekken van een speeltent. Ze vinden het maar wat leuk om ermee te spelen, zich te verstoppen of er met andere kinderen te babbelen. Speeltenten zijn hiermeedus een heel populair onderdeel van hun speelplezier.