Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.

Tipi Tenten van Blitsr - Blog

Kindertent voor buiten: leuke speelplek voor kinderen!

Kindertent voor buiten: leuke speelplek voor kinderen!

Ze zijn weer helemaal in opmars, de kindertenten! Het plezier dat kinderen aan deze tenten beleven is echt onbetaalbaar. Je kroost kan lekker spelen, fantasie de vrije loop ermee laten en kindertenten zijn een ook positief element in hun groei en ontwikkeling. 

Hoewel de populaire kindertenten binnen kunnen worden gebruikt, is de optie om jouw kindertent buiten te zetten nog veel leuker! 

We gaan je hieronder laten zien welke kindertenten buiten kunnen worden gebruikt, verschillen tussen maken of kopen en de redenen waarom een kindertent in de buitenlucht zetten zo fantastisch is …lees snel verder om dit allemaal te ontdekken.
Indianentent kopen? Bekijk hier 8 tips voor aanschaf!

Indianentent kopen? Bekijk hier 8 tips voor aanschaf!

Het mag duidelijk zijn dat speeltenten razend populair zijn onder kinderen. Ze kunnen er samen met andere kinderen volop mee spelen, boost hun ontwikkeling en kunnen zich er terugtrekken na avonturen voor wat ontspanning. De reden dat veel mensen een indianentent kopen is vanwege het speciale karakter van deze bijzonder leuke tent, wat veel kinderen maar wat interessant vinden en waardoor hij zeer gewild is. 

Maar misschien ben je wel nieuw op het gebied van indianententen, wigwams, tipi’s of andere benamingen die ervoor worden gegeven. We gaan je wat meer wegwijs maken in de wondere wereld van deze spannende tent. En doen dit aan de hand van een aantal praktische tips bij de aanschaf ervan. 

Ben je benieuwd waar je op moet letten, kijk dan hieronder snel verder!
Kinderkamer inrichten: 10 tips voor meer speelplezier in een kinderkamer!

Kinderkamer inrichten: 10 tips voor meer speelplezier in een kinderkamer!

De kinderkamer verbouwen is vaak een hele klus. Zo moet je niet alleen kleuren (of behang) kiezen voor de wanden, maar ook een vloer en meubeltjes. Maar hoe zorg je er nou voor dat de kinderkamer goed is ingericht voor optimaal speelplezier? En op welke dingen moet je letten? Waarmee kan je veel winst behalen voor de vreugde van je kind, maar ook de praktische kant van het verhaal? 

We gaan je hieronder een 10-tal tips laten zien die je hierbij gaan helpen! 

Je zal op die manier een kinderkamer inrichten waar je kind enorm veel speelplezier aan gaat beleven. Zo zal je tips vinden die nuttig zijn, voor meer sfeer zorgen maar ook meer ruimte creëren in de kinderkamer. Neem de tips goed door en ontdek hoe ook jij alles uit de kinderkamer kan halen.
Kindertent kopen: Voor ultiem speelplezier!

Kindertent kopen: Voor ultiem speelplezier!

Heb je het al gehoord? Kindertenten, en met name de tipi speeltenten, zijn weer helemaal in. Het verwezenlijken van zo’n leuke speelplek zal voor veel plezier zorgen, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van je kind. Er zijn tal van redenen waarom je de behoefte naar kindertenten ziet toenemen. 

Nu zijn er natuurlijk veel verschillende variaties van de kindertent. Bij de aanschaf ervan zal je daarom ook op een aantal dingen moeten letten, voor het maken van de juiste keuze. Je wilt immers het allerbeste voor je kind. 

We gaan je in dit artikel helpen te bepalen welke kindertent het beste bij jouw telg past. Verder zetten we alle voordelen ervan ook voor je op een rijtje. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en waarom eigenlijk alle ouders een speeltent voor hun kinderen zouden moeten aanschaffen. Ben je al benieuwd, lees dan snel verder …en wordt wegwijs in de wondere wereld van de kindertent. 
Indianentent voor je kind: perfect plekje voor uren speelplezier!

Indianentent voor je kind: perfect plekje voor uren speelplezier!

In de wondere wereld van kinderen spelen talloze dingen een belangrijke rol in de bepaling van hoe ze die beleven. Ze gaan op ontdekkingsreis en leren spelenderwijs in rap tempo nieuwe dingen. Hun speelplezier zorgt voor een hoop vreugde, maar is ook een leerproces waarvan ze veel opsteken. 

Je kan dit proces een boost geven door een indianentent voor je kind te kopen. Maar hoe levert dat een bijdrage? Het zal je verbazen hoeveel lol ze hieraan beleven, waarvoor ze hem kunnen gebruiken en wat voor een positief effect het heeft op de ontwikkeling van je kind. We gaan je er hieronder kennis mee laten maken. 

Zo kom je tot de ontdekking waarom zoveel mensen al een indianentent hebben aangeschaft …en waarom jij er ook verstandig aan doet.
Teepee tent voor je kind kopen? Garant voor uren speelplezier!

Teepee tent voor je kind kopen? Garant voor uren speelplezier!

Veel ouders met jonge kinderen hebben vast weleens van de befaamde teepee tent gehoord, deze gezien bij anderen of er al een in huis staan. Het op de indianen wigwam gebaseerde tentje zorgt voor veel gespreksstof in de samenleving. Logisch gevolg is dan ook dat ze tegenwoordig weer enorm hip zijn en in veel huishoudens een plekje krijgen. 

De teepee tent is van alle tijdbeelden, maar zeker nu weer aan een flinke opwaartse trend bezig. Een hoop ouders zien simpelweg wat een beleving het is voor hun kinderen. Je intentie om het speelplezier van jouw kind te vergoten, zal leiden tot ook zo’n prachtig tentje in huis. 

Kinderen zijn er werkelijk dol op en het zal je verbazen hoeveel speelplezier er met zo’n tentje te beleven valt voor ze. We gaan je hieronder laten zien waarom er zoveel lol wordt gemaakt met de teepee tent. Je zal waarschijnlijk ook een teepee tent voor je kind kopen, na het lezen van dit artikel.
Teepee Tent kopen: waar moet je op letten bij aanschaf?

Teepee Tent kopen: waar moet je op letten bij aanschaf?

Voor wie het nog niet weet, teepee tenten zijn weer helemaal in! Met name jonge kinderen zijn dol op dit soort tentjes waar ze kunnen spelen en ravotten. Het geeft ze een gevoel van een eigen huisje waarin ze naast avonturen ook een boek kunnen lezen, op de tablet bezig kunnen zijn of kunnen uitrusten. Ze dragen tevens bij aan een positieve ontwikkeling van je kind. 

Maar waar moet je bij een teepee tent kopen nou op letten? Hoewel het niet zo ingewikkeld lijkt, kunnen de tips in dit artikel je toch tot nieuwe inzichten brengen. De ene teepee tent is namelijk de andere niet en er zitten veel verschillen tussen bepaalde merken en modellen. 

Hieronder laten we je een aantal tips zien die in de zoektocht naar de juiste teepee tent zeker kunnen helpen. Zo heb jij straks de teepee tent van jouw kinds dromen in huis en doe je een goede aankoop. Ben je al benieuwd naar onze tips?
Een Tipi tent in elkaar zetten? Zo gepiept in 5 stappen!

Een Tipi tent in elkaar zetten? Zo gepiept in 5 stappen!

Daar is hij dan, jouw mooie tipi tent van Blitsr! Netjes afgeleverd door de bezorger en klaar om uitgepakt te worden. Of misschien heb je er nog geen, maar ben je van plan snel over te gaan tot de aanschaf van zo’n gave tent. 

Voor iedereen die al gelukkige bezitter is van onze tipi, is de volgende stap nu om deze klaar voor gebruik te maken. Je kind wil er zo snel mogelijk mee gaan spelen, dus de tipi tent in elkaar zetten heeft nu hoge prioriteit voor ze. Gelukkig is het niet heel moeilijk om onze tipi tenten op te bouwen. 

We laten je hieronder zien hoe je dit snel kan doen en geven je nog enkele leuke tips voor het in elkaar zetten. We leveren natuurlijk ook een gebruiksaanwijzing bij onze tipi tenten, maar in dit artikel vind je ook alles wat je nodig hebt. Succes met opbouwen!
Kinderkamer inspiratie voor meer speelplezier op hun kamer!

Kinderkamer inspiratie voor meer speelplezier op hun kamer!

Ben je van plan een kinderkamer te gaan inrichten, of wil je nog meer speelplezier voor je kind creëren? Het is dan altijd even puzzelen hoe je dit gaat doen. Wat heb je nodig? Welke dingen vinden kinderen meestal hartstikke leuk? En hoe maak je het ook nog een beetje praktisch? 

Wij gaan je hier antwoord op geven in 10 kinderkamer inspiratie tips. Ze geven je een idee van wat er allemaal mogelijk is. Je kan er natuurlijk zelf ook nog dingen bij verzinnen, of hier een persoonlijke draai aangeven …alles in het belang van meer vreugde voor je kind en fijne speelruimte. 

Ontdek ze hieronder en begin gelijk met het opfleuren van de kinderkamer!
Tipi tent voor je kind kopen: 10 Tips waar je op moet letten

Tipi tent voor je kind kopen: 10 Tips waar je op moet letten

Een tipi tent aanschaffen voor je kind is natuurlijk superleuk. Deze van de wigwam afgeleide kindertent is weer helemaal in opkomst. Je kinderen gaan er waarschijnlijk dol op zijn, maar op welke dingen moet je letten bij het kopen ervan? We gaan het in dit artikel uitgebreid behandelen. 

Er zijn namelijk een stuk of wat aandachtspuntjes bij het kopen van een tipi tent voor je kind. Neem even de tijd om ze goed door te nemen. Zo maak je de beste keuze bij het aanschaffen van een leuke tipi kindertent. 

Hieronder vind je onze 10 tips om je goed op weg te helpen, lees je snel verder?
Kinderkamer decoratie: wat is hip en hot?

Kinderkamer decoratie: wat is hip en hot?

Om een kinderkamer mooi te maken heb je veel mogelijkheden. Het is belangrijk dat de er kamer prachtig uitziet, garant staat voor speelplezier en ook nog een beetje praktisch is ingedeeld. Je doet er dan ook slim aan om dit hele artikel te lezen, waarmee je veel inspiratie zal opdoen. 

We hebben namelijk een 10-tal kinderkamer decoratie tips voor je klaar staan, waar je zeker wat aan hebt. Je kan natuurlijk veel zelf verzinnen maar ook dingen overnemen onder het motto “beter goed gejat dan slecht bedacht” …een eigen draai eraan geven is ook nog een optie. Het belangrijkste is dat de kinderkamer er geweldig uit komt te zien. 

Ga snel verder naar onderstaande tips om er gelijk mee te beginnen.
Speeltent voor buiten en binnen: kinderen vinden dit fantastisch!

Speeltent voor buiten en binnen: kinderen vinden dit fantastisch!

Om verschillende redenen zijn kinderen vaak dol op tentjes. Ze kunnen er in spelen, zich verschuilen en hun fantasie helemaal de vrije loop laten. De meeste ouders weten wel hoe belangrijk zo’n tentje kan zijn voor hun kinderen. Het zorgt voor vele uurtjes speelplezier en staat garant voor een hoop lol. 

Nu ben je wellicht aan het kijken naar een speeltent voor buiten en binnen. Immers wil je hem in je huis kunnen zetten, maar bij mooi weer natuurlijk ook snel naar buiten verplaatsen. 

Wil je een speeltent kopen? In dit artikel gaan we je laten zien waarvoor een speeltent wordt gebruikt, wellicht geeft het je inspiratie. Verder zal je jezelf moeten afvragen of jij voor een speeltent of tipi tent gaat, hierin zitten namelijk best grote verschillen. We maken je daarom ook even bekend met de kenmerken van deze twee, zodat je hierin de juiste keuze kan maken.