Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. Alle tipi's GRATIS VERZONDEN.

Tipi Tenten van Blitsr - Blog

Teepee Tent kopen: waar moet je op letten bij aanschaf?

Teepee Tent kopen: waar moet je op letten bij aanschaf?

Voor wie het nog niet weet, teepee tenten zijn weer helemaal in! Met name jonge kinderen zijn dol op dit soort tentjes waar ze kunnen spelen en ravotten. Het geeft ze een gevoel van een eigen huisje waarin ze naast avonturen ook een boek kunnen lezen, op de tablet bezig kunnen zijn of kunnen uitrusten. Ze dragen tevens bij aan een positieve ontwikkeling van je kind. 

Maar waar moet je bij een teepee tent kopen nou op letten? Hoewel het niet zo ingewikkeld lijkt, kunnen de tips in dit artikel je toch tot nieuwe inzichten brengen. De ene teepee tent is namelijk de andere niet en er zitten veel verschillen tussen bepaalde merken en modellen. 

Hieronder laten we je een aantal tips zien die in de zoektocht naar de juiste teepee tent zeker kunnen helpen. Zo heb jij straks de teepee tent van jouw kinds dromen in huis en doe je een goede aankoop. Ben je al benieuwd naar onze tips?
Een Tipi tent in elkaar zetten? Zo gepiept in 5 stappen!

Een Tipi tent in elkaar zetten? Zo gepiept in 5 stappen!

Daar is hij dan, jouw mooie tipi tent van Blitsr! Netjes afgeleverd door de bezorger en klaar om uitgepakt te worden. Of misschien heb je er nog geen, maar ben je van plan snel over te gaan tot de aanschaf van zo’n gave tent. 

Voor iedereen die al gelukkige bezitter is van onze tipi, is de volgende stap nu om deze klaar voor gebruik te maken. Je kind wil er zo snel mogelijk mee gaan spelen, dus de tipi tent in elkaar zetten heeft nu hoge prioriteit voor ze. Gelukkig is het niet heel moeilijk om onze tipi tenten op te bouwen. 

We laten je hieronder zien hoe je dit snel kan doen en geven je nog enkele leuke tips voor het in elkaar zetten. We leveren natuurlijk ook een gebruiksaanwijzing bij onze tipi tenten, maar in dit artikel vind je ook alles wat je nodig hebt. Succes met opbouwen!
Kinderkamer inspiratie voor meer speelplezier op hun kamer!

Kinderkamer inspiratie voor meer speelplezier op hun kamer!

Ben je van plan een kinderkamer te gaan inrichten, of wil je nog meer speelplezier voor je kind creëren? Het is dan altijd even puzzelen hoe je dit gaat doen. Wat heb je nodig? Welke dingen vinden kinderen meestal hartstikke leuk? En hoe maak je het ook nog een beetje praktisch? 

Wij gaan je hier antwoord op geven in 10 kinderkamer inspiratie tips. Ze geven je een idee van wat er allemaal mogelijk is. Je kan er natuurlijk zelf ook nog dingen bij verzinnen, of hier een persoonlijke draai aangeven …alles in het belang van meer vreugde voor je kind en fijne speelruimte. 

Ontdek ze hieronder en begin gelijk met het opfleuren van de kinderkamer!
Tipi tent voor je kind kopen: 10 Tips waar je op moet letten

Tipi tent voor je kind kopen: 10 Tips waar je op moet letten

Een tipi tent aanschaffen voor je kind is natuurlijk superleuk. Deze van de wigwam afgeleide kindertent is weer helemaal in opkomst. Je kinderen gaan er waarschijnlijk dol op zijn, maar op welke dingen moet je letten bij het kopen ervan? We gaan het in dit artikel uitgebreid behandelen. 

Er zijn namelijk een stuk of wat aandachtspuntjes bij het kopen van een tipi tent voor je kind. Neem even de tijd om ze goed door te nemen. Zo maak je de beste keuze bij het aanschaffen van een leuke tipi kindertent. 

Hieronder vind je onze 10 tips om je goed op weg te helpen, lees je snel verder?
Kinderkamer decoratie: wat is hip en hot?

Kinderkamer decoratie: wat is hip en hot?

Om een kinderkamer mooi te maken heb je veel mogelijkheden. Het is belangrijk dat de er kamer prachtig uitziet, garant staat voor speelplezier en ook nog een beetje praktisch is ingedeeld. Je doet er dan ook slim aan om dit hele artikel te lezen, waarmee je veel inspiratie zal opdoen. 

We hebben namelijk een 10-tal kinderkamer decoratie tips voor je klaar staan, waar je zeker wat aan hebt. Je kan natuurlijk veel zelf verzinnen maar ook dingen overnemen onder het motto “beter goed gejat dan slecht bedacht” …een eigen draai eraan geven is ook nog een optie. Het belangrijkste is dat de kinderkamer er geweldig uit komt te zien. 

Ga snel verder naar onderstaande tips om er gelijk mee te beginnen.
Speeltent voor buiten en binnen: kinderen vinden dit fantastisch!

Speeltent voor buiten en binnen: kinderen vinden dit fantastisch!

Om verschillende redenen zijn kinderen vaak dol op tentjes. Ze kunnen er in spelen, zich verschuilen en hun fantasie helemaal de vrije loop laten. De meeste ouders weten wel hoe belangrijk zo’n tentje kan zijn voor hun kinderen. Het zorgt voor vele uurtjes speelplezier en staat garant voor een hoop lol. 

Nu ben je wellicht aan het kijken naar een speeltent voor buiten en binnen. Immers wil je hem in je huis kunnen zetten, maar bij mooi weer natuurlijk ook snel naar buiten verplaatsen. 

Wil je een speeltent kopen? In dit artikel gaan we je laten zien waarvoor een speeltent wordt gebruikt, wellicht geeft het je inspiratie. Verder zal je jezelf moeten afvragen of jij voor een speeltent of tipi tent gaat, hierin zitten namelijk best grote verschillen. We maken je daarom ook even bekend met de kenmerken van deze twee, zodat je hierin de juiste keuze kan maken.
Een tipi tent maken: waar moet je op letten?

Een tipi tent maken: waar moet je op letten?

Tipi tenten zijn weer helemaal hip en kinderen zijn er gek op. De indianentent combineert spannende avonturen, met een leuk eigen plekje voor je kind. Want naast alle leuke activiteiten die ze ermee beleven kunnen ze er ook een boek in openslaan, even uitrusten of met broers en zussen spelen. 

Op het moment dat je ziet hoeveel lol er voor je kinderen te halen valt, is de keuze snel gemaakt. Zo zullen veel ouders even rondkijken naar een geschikt model en kunnen kinderen er snel mee spelen. Maar wellicht wil je zelf wel een mooie tipi tent maken. 

Het is natuurlijk wel even uitdokteren hoe je zo’n tipi tent dan moet maken. Wat heb je allemaal nodig? Welke materialen, kleuren en maten ga je gebruiken? Waar koop je alle benodigdheden? In dit artikel zal je ontdekken of zelf een tipi tent maken wel of niet iets voor jou is.
Speeltent voor binnen: kinderen willen hun eigen plekje!

Speeltent voor binnen: kinderen willen hun eigen plekje!

Speeltenten zijn geweldig om kinderen te vermaken, maar ook bedoeld om een eigen plekje te vormen voor je kind. Ze vinden het leuk om een tentje in het huis te hebben waar ze kunnen spelen, samenkomen met kinderen, of even in kunnen uitrusten. Het zorgt zo voor veel speelplezier en geeft ze dus ook een stekkie dat van hun is …die tevens bijdraagt aan de ontwikkeling van je kind. 

Je kan een speeltent binnen of buiten neerzetten en beide hebben zo hun voordelen. We gaan je in dit artikel laten zien welke pluspunten een speeltent voor binnen gebruiken heeft. Verder laten we je ook zien welke verschillen er zitten tussen een speeltent en tipi tent. 

Ze hebben namelijk veel gemeen, echter ook behoorlijk uiteenlopende kenmerken. Hierdoor kan je bepalen waar jij echt naar opzoek bent. Kijk hieronder snel verder en ontdek wat een speeltent kan opleveren wanneer deze binnen staat.
Een indianentent maken? Bekijk hier hoe!

Een indianentent maken? Bekijk hier hoe!

Indianententen zijn weer helemaal in, kinderen zijn er dol op en ouders zijn er steeds vaker naar op zoek. Je hebt de keuze om zo’n mooie indianentent te kopen …maar je kan hem natuurlijk ook zelf maken. Er zijn genoeg ouders die wat mooie stof en materialen bij elkaars sprokkelen waarna ze met frisse moed aan dit avontuur beginnen. 

Een indianentent maken doe je echter wel het beste met een duidelijke handleiding, anders kan het nog wel eens lelijk misgaan. Het is belangrijk dat alles klopt en je kind ook veilig in en om de tent kan spelen. Verder zijn de materiaalsoorten belangrijk en heb je ook een aantal gereedschappen nodig. 

We gaan je daarom in dit artikel laten zien hoe je, op een vrij eenvoudige manier, een indianentent zelf maken tot een succesvol einde brengt. In het 5-stappenplan hieronder ontdek je hoe het werkt. Ben je er klaar voor?
Kinderkamer ideeën: speelplezier op hun eigen kamer!

Kinderkamer ideeën: speelplezier op hun eigen kamer!

Veel ouders met een pasgeboren baby of jonge kinderen zoeken vaak manieren om van de kinderkamer iets bijzonders te maken. Je wilt immers dat jouw kind er leuk kan spelen, alles praktisch is ingedeeld en dat benodigde zaken aanwezig zijn. In dit artikel gaan we je laten zien hoe je de kinderkamer nog mooier kan maken voor je kind. 

Hieronder vind je 8 kinderkamer ideeën die meer inspiratie bieden tijdens het inrichten van de kinderkamer. Misschien ben je er al bekend met een aantal, anderen zullen je waarschijnlijk verassen. Je zal merken dat kinderen ze in ieder geval heel leuk vinden. 

Begin je al nieuwsgierig te worden, lees dan vooral snel verder!
Kindertent maken op een makkelijke manier? Check it out!

Kindertent maken op een makkelijke manier? Check it out!

Ga je voor zo’n leuke kindertent voor je zoon of dochter, is het een logische stap er een te kopen. Je hebt tegenwoordig veel leuke kindertenten in allerlei prachtige designs, kleuren en modellen. Ze kunnen er, nadat je deze hebt aangeschaft, snel mee spelen en veel kinderen zijn er gek op. 

Maar voor de knutselende ouders onder ons is zelf een kindertent maken natuurlijk ook heel leuk. Je hebt hiervoor verschillende stappenplannetjes die elke keer weer een andere kindertent opleveren. Het kost uiteraard wel wat meer bloed, zweet en tranen …maar dan heb je wel een leuke eigen gemaakte kindertent. 

We gaan je daarom hieronder laten zien hoe jij makkelijk een kindertent maakt in 5 stappen. Hiervoor zijn een aantal dingen nodig, waarvan we even netjes een opsomming maken. Vervolgens zullen we je stap voor stap laten zien hoe je op een eenvoudige manier alles kunt verwezenlijken.
Tipi Speeltent voor kinderen: 15 Tips voor meer speelplezier

Tipi Speeltent voor kinderen: 15 Tips voor meer speelplezier

De tipi speeltent is weer helemaal in en veel kinderen staan te springen om hun eigen gemoderniseerde indianententje. Nu is deze leuke speeltent natuurlijk zelf al een heel feest, vanwege de talloze mogelijkheden om je kind te vermaken. Toch kan het altijd nog leuker! 

We gaan je in dit artikel kort uitleggen wat de tipi speeltent zo dolletjes maakt. En ook het belang ervan voor je kind. Wat veel mensen namelijk niet gelijk beseffen is dat het naast speelplezier ook bijdraagt aan de ontwikkeling van je kind. De tipi speeltent heeft veel positieve eigenschappen tijdens het opgroeien van je kroost, wat de tipi’s nog interessanter maakt. 

Verder gaan we je ook laten zien hoe je veel meer speelplezier kan beleven aan de tipi’s met 15 verrassende tips. Wil je weten hoe jij alles uit deze geweldige speeltent kan halen voor je kind? Lees dan hieronder verder voor onze leuke ideeën.